ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.01.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 273/с, од кои 235л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Ленин
– Гога Јанкулоски

Share on facebook
Сподели на Facebook