ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.01.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 228/с, од кои 190л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: ул„Ленин“

ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното месо с.Ново Лагово дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook