ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.12.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 237/с, од кои 195л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Нада Циривири
– Глигор Прличев
– Рајко Жинзифов

Share on facebook
Сподели на Facebook