ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.12.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 246/с, од кои 200л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Браќа Нунески
– Савска
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населените места с.Загорани и с.Селце дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook