ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.12.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 251/с, од кои 205л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Митко Цветаноски
– Београдска
– Реон Точила Е 2/влез 3

Share on facebook
Сподели на Facebook