ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 224/с, од кои 168л/с од Студенчица, 28л/с од бунари и 28л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Митко Цветаноски
– Леце Котески
– Крагуевачка
– 5 та Прилепска

Share on facebook
Сподели на Facebook