ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 226/с, од кои 170л/с од Студенчица, 28л/с од бунари и 28л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– О.Тодороски-Шемко
– А.Македонски
– Реон: Хлорна (Песјо Брдце)
– Реон: Бунари

Share on facebook
Сподели на Facebook