Поставена нова водоводна линија на ул. „Александар Македонски“

Денес заврши поставувањето на нова водоводна линија на ул „Александар Македонски“, а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот.
Имено, на улицата „Александар Македонски“ поставена е  водоводна линија  полиетилен DN90 во должина од 92 метри.

Share on facebook
Сподели на Facebook