ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 252/с, од кои 183л/с од Студенчица, 41л/с од бунари и 28л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Савска
– Неретва
– А.Македонски

Share on facebook
Сподели на Facebook