ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 241/с, од кои 172л/с од Студенчица, 41л/с од бунари и 28л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Савска
– Ердован Шабаноски
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното место с.Старо Лагово дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook