ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 235/с, од кои 170л/с од Студенчица, 36л/с од бунари и 29л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Савска
– Козара
– Димче Антулески

Share on facebook
Сподели на Facebook