ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 243/с, од кои 114л/с од Студенчица, 103л/с од бунари и 26л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Трајко Николоски
– Славеј Планина
– Крагуевачка
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенoто место с.Волково дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook