ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 232/с, од кои 206л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 26л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Глигор Прличев
– В.Циривири со Ѓ.Димитров
– Реон: Болница
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенoто место с.Ореовец дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook