ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 416/с, од кои 252л/с од Студенчица, 138л/с од бунари и 26л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Киро Пајмакоски
– Јоска Јорданоски
– Гога Јанкулоски
– Киро Базерко
– Реон: Болница
– Реон: Могила

Share on facebook
Сподели на Facebook