ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 296/с, од кои 180л/с од Студенчица, 90л/с од бунари и 26л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Антон Панов
– А.Македонски
– Осоговска

Share on facebook
Сподели на Facebook