ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 235/с, од кои 100л/с од Студенчица, 109л/с од бунари и 26л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Благоја Шукуроски
– А.Спиркоски -Џемо
– Борка Влачарот

ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенoто место с.Канатларци дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook