ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.11.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 110л/с од Студенчица, 110л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Гога Димитриоски
– Л.Лапецот со Крагуевачка
– Реон: Кошарка (Бунари)

ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенoто место с.Големо Коњари дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook