ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 31.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 260/с, од кои 95л/с од Студенчица, 140л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Орде Т.Шемко
– Ореовечка
– Бистра Планина
– Гога Димитриоски
– Реон Стадион „Г.Делчев“
– Митко Цветаноски

Share on facebook
Сподели на Facebook