ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 273/с, од кои 111л/с од Студенчица, 137л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Јонче Крстечанец
– Пенко Здравкоски
– Димче Антулески
– В.Јанкулоски-Старио
– Реон Стадион „Г.Делчев“
– Реон Стар Водовод

Share on facebook
Сподели на Facebook