ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 90л/с од Студенчица, 130л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Сутјеска
– Бистра Планина
– Пчиња
– Блаже Темелкоски
– Мирче Ацев
– Браќа Бешироски

Share on facebook
Сподели на Facebook