ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 114л/с од Студенчица, 106л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Борка Талески
– Пиринска
– Диме Димески
– Ваташа
– Реон: Гимназија „М.Ацев“
– Реон: Медицинско Училиште

 

Share on facebook
Сподели на Facebook