ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 257/с, од кои 121л/с од Студенчица, 111л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Републиканска
– Пиринска
– Боца Иваноска
– 3 ти Ноември
– Хемиско Училиште
– Бегова Ливада (Бунари)

 

Share on facebook
Сподели на Facebook