ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 273/с, од кои 140л/с од Студенчица, 108л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Републиканска
– Киро Пајмакоски
– Реон Бегова Ливада (Бунари)
– Киро Базерко
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенoто место с.Канатларци дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежа

 

Share on facebook
Сподели на Facebook