ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 275/с, од кои 130л/с од Студенчица, 120л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Партизанска
– Кеј 19ти Септември
– Реон Бегова Ливада (Бунари)
– Село Кадино

Share on facebook
Сподели на Facebook