ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 273/с, од кои 138л/с од Студенчица, 110л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Браќа Ламески
– Адем Адемоски
– Реон Бегова Ливада (Бунари)

Share on facebook
Сподели на Facebook