Известување до жителите на улиците “Мирче Ацев” и “Трајко Тарцан”

ЈКП “Водовод и канализација” – Прилеп ги известува жителите на улиците  “Мирче Ацев” и  “Трајко Тарцан” во општина Прилеп дека ќе имаат проблем со водоснабдувањето поради дефект на главна водоводна линија. Дежурните екипи се веќе излезени на терен и се очекува санацијата на дефектот да заврши во текот на утрешниот ден (Понеделник  14.10.2019).

Share on facebook
Сподели на Facebook