ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 247/с, од кои 147л/с од Студенчица, 75л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Питу Гули
– Диме Димески
– Октомвриски
– О.Тодороски-Шемко
– Партизански Одреди
– Славеј Планина
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населените места с.Канатларци и с.Подмол дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежа

Share on facebook
Сподели на Facebook