ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 265/с, од кои 165л/с од Студенчица, 75л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

–Ило Попадинец
– Реон Пашоски ливади
– Реон Бунари

Share on facebook
Сподели на Facebook