ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 150л/с од Студенчица, 70л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Владо Стојаноски
– Октомвриска
– 3 ти Ноември
– Реон Бунари
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното место с.Ново Лагово дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежа

Share on facebook
Сподели на Facebook