ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 271/с, од кои 170л/с од Студенчица, 76л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Цане Коњарец
– Струшка
– Братство и Единство
– Реон Бунари
– Реон кај Шопе

Share on facebook
Сподели на Facebook