ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 280/с, од кои 170л/с од Студенчица, 85л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Октомвриска
– Кичевска
– Београдска
– Ристе Р.- Ричко

Share on facebook
Сподели на Facebook