ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.10.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 310/с, од кои 185л/с од Студенчица, 100л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Мирче Ацев
– Трајко Николоски
– Ленин
– Реон Кошарка-Бунари

Share on facebook
Сподели на Facebook