Известување до жителите на улица “Мирче Ацев”

ЈКП “Водовод и канализација” – Прилеп ги известува жителите на улица “Мирче Ацев” во општина Прилеп дека ќе имаат проблем со водоснабдувањето поради дефект на главна водоводна линија. Дежурните екипи се веќе излезени на терен и се очекува санацијата на дефектот да заврши во текот на утрешниот ден (Четврток 03.10.2019).

Share on facebook
Сподели на Facebook