ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 220л/с, од кои 133л/с од Студенчица, 62л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Јане Сандански
– Питу Гули
– Булевар „Г.Делчев“

Share on facebook
Сподели на Facebook