ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 309л/с, од кои 222л/с од Студенчица, 62л/с од бунари и 25л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Јане Сандански
– Кире Гаврилоски
– Реон  Кошарка (Бунари)

Share on facebook
Сподели на Facebook