ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 284л/с, од кои 190л/с од Студенчица, 70л/с од бунари и 24л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Савка Манеска
– Кире Гаврилоски
– Цане Кузманоски
– Реон   Касарна „Мирче Ацев“

Share on facebook
Сподели на Facebook