Известување до граѓаните на Општина Прилеп

ЈКП Водовод и канализација Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп дека
ЈП Студенчица – Кичево заврши со чистењето на изворот Студенчица во самата каптажа. Чистењето заврши без појава на заматеност на водата за пиење и корисниците можат да ја консумираат водата за пиење без посебен третман.
Со почит,
ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп

Share on facebook
Сподели на Facebook