Известување до жителите на улица “Трајко Тарцан”

ЈКП “Водовод и канализација” Прилеп ги известува жителите на улица “Трајко Тарцан” во реонот наспроти ЈЗУ Општа болница “Борка Талески” Прилеп дека ќе имаат проблем со водоснавбдувањето поради дефект на главна водоводна линија.Се очекува санацијата на дефетот да заврши во текот на утрешниот ден (Понеделник 15.09.2019).

Share on facebook
Сподели на Facebook