ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 316л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 52л/с од бунари и 24л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Пенка Котеска
– Савска
– Даме Гагалески
– Петар Ацев
– Павел Шатев

Share on facebook
Сподели на Facebook