ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 315л/с, од кои 239л/с од Студенчица, 52л/с од бунари и 24л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Јане Сандански
– Тетовска
– Ѓорѓи Димитров
– Булевар„Гоце Делчев“

Share on facebook
Сподели на Facebook