ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 328л/с, од кои 220л/с од Студенчица, 84л/с од бунари и 24л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Савска
– Орде Т.Шемко
– А.Македонски
– Реон: Собирна-Извори

Share on facebook
Сподели на Facebook