ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 334л/с, од кои 222л/с од Студенчица, 89л/с од бунари и 23л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Савска
– Кеј 9 ти Септември
– Благоја Јовчески
– Реон: Собирна-Извори

Share on facebook
Сподели на Facebook