ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 333л/с, од кои 250л/с од Студенчица, 60л/с од бунари и 23л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Дабничка
– Партизански одреди
– Реон Касарна„Мирче Ацев“
– Реон Бунари

Share on facebook
Сподели на Facebook