ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 350л/с, од кои 237л/с од Студенчица, 92л/с од бунари и 21л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Струшка
– Велешка
– Реон Точила Ц /5
– Реон Булевар„Г.Делчев“

Share on facebook
Сподели на Facebook