ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.09.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 326л/с, од кои 245л/с од Студенчица, 60л/с од бунари и 21л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Борка Јорданоски
– Митко Цветаноски
– Дебарца
– Реон: Кошарка (Бунари)

Share on facebook
Сподели на Facebook