ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.08.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 268л/с, од кои 247л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 21л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Гостиварска
– А.Македонски
– Реон:  Болница
– Кордун

Share on facebook
Сподели на Facebook