ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.08.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 351л/с, од кои 330л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 21л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Гостиварска
– Кордун
– Реон:  Болница
ЈКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното место с.Селце, дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежа.

Share on facebook
Сподели на Facebook