ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.08.2019 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 328л/с, од кои 295л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 23л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Антон Панов
– Велешка
– Методија Патчев
– Мечкин Камен
– Пречистителна СОВ

Share on facebook
Сподели на Facebook