ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 25.07.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 310л/с., ОД КОИ 285л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 25л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– Мариовска
– Сутјеска
– Владо Стојаноски
– Орде Чопела
– Реон: Mак.пат(Поводеници

Share on facebook
Сподели на Facebook