ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 24.07.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 327л/с., ОД КОИ 301л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 26л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– Цар Самоил
– Ило Попадинец
– Битолска
– Кораб
– Реон: Преч станица за отп вода

ЈКП „ ВОДОВОД и КАНАЛИЗАЦИЈА “ – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ОРЕВОВЕЦ И СЕЛО СЕЛЦЕ  ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ ВО ВОДОВОДНАТА МРЕЖА.

Share on facebook
Сподели на Facebook